Вебінари Clarivate Analitics


Виконуйте дослідження за допомогою надійних даних
 і інструментів оцінки журналів!



Провідна компанія Clarivate Analitics продовжує підтримку української науки та запрошує науковців Одеського національного медичного університету на безкоштовні вебінари.


  • Цього року буде серія Clarivate науковцям 2023 кожного другого четверга кожного місяця о 16:15. 
  • Розклад семінарів українською за посиланням https://clarivate.libguides.com/europe/ukraine
  • Щочетверга о 12:15 стаціонарна ЗУМ зустріч запитай про Web  of Science з стабільними параметрами входу

            Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/83607483154?pwd=YndnNFhldlk1NTV2aEJQWHVweERaZz09

        Meeting ID: 836 0748 3154

Passcode: 244399

Вебінари у WEBEX, зверніть увагу що WEBEX не підтримує операційну систему ХР та нижче і застарілі версії браузера, оберіть відповідну техніку заздалегідь. 


26 січня 2023

Тема: Research Smarter Про фінансування наукових досліджень

Тези:Стратегічні плани науково-дослідних установ та фінансових установ є центральним елементом планування та визначення майбутнього напрямку, тому відстеження фінансування та впливу досліджень є надзвичайно важливим.

Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися більше про аналіз фінансування досліджень, в тому числі про те, як визначити історичні тенденції та узгодити результати з вашим стратегічним планом. Ми також розкриємо ландшафт фінансування у вашій спеціальності, хто фінансує лідерів у вашій галузі та багато іншого.

Реєстрація   перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15-11:15  https://shorturl.at/vwJQX

 9 лютого 2023 

Clarivate науковцям 2023

Тема: Відкритий доступ в Україні та світі

Тези:Традиційний вебінар на честь річниці оголошення Будапештської ініціативи відкритого доступу. Що таке відкритий доступ, відкрита наука. Можливості, виклики науковцям установам, державі. Хто і як і скільки платить за публікацію, як друкуватися безкоштовно. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація   перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

16:15-17:15 https://shorturl.at/hnpIS

 9 березня 2023

Clarivate науковцям 2023

Тема: Публікаційний процес в деталях

Тези: Оприлюднення результатів дослідження є важливим етапом кожного дослідження. Де і як буде опубліковані ваші данні матиме вплив на подальшу кар’єру, отримання визнання колег, можливість встановлення ефективних партнерств, отримання грантового фінансування. На вебінарі чому і як обрати видання що індексуються у Web of Science, як зберегти цей список, які бізнес-моделі видань і як опублікуватися безкоштовно, рецензування і його види, оформлення публікацій за форматом видання. Відповіді на питання з реєстраційних анкет 

16:15-17:15 https://shorturl.at/cklRX

Навіть якщо ви були слухачами вебінарів, вам може знадобитися додаткова інформація про певні інструменти та функції ресурсів - записані вебінари завжди допоможуть вам ефективно використовувати ресурси Clarivate для наукової діяльності.

Записи вебінарів завжди до ваших послуг тут


Немає коментарів:

Дописати коментар