Провідна компанія Elsevier продовжує підтримку української науки та запрошує аспірантів, молодих вчених, дослідників  Одеського національного медичного університету на он-лайн тренінги та семінари. 

На порталі представлено календар вебінарів, що проходитиме найближчим часом, та архів записаних вебінарів.

ВЕБІНАРИ ЛИПНЯ:

2/11/2023 14:00

Поєднуємо можливості Scopus і ScienceDirect

Знайомство з двома рішеннями Elsevier – повнотекстовою платформою ScienceDirect та базою даних цитувань Scopus: у чому різниця, як вони пов’язані, та у яких випадках використовувати кожну з них.

16/11/2023 11:00 

SciVal: від даних до захопливих розповідей про дослідження

SciVal дає змогу візуалізувати ефективність ваших досліджень, порівнювати їх з досягненнями колег, розвивати стратегічні партнерства, визначати й аналізувати нові дослідницькі тенденції та створювати унікальні звіти. Долучайтеся до нашого вебінару, щоб дізнатися, як максимально ефективно використовувати SciVal для ефективної комунікації та представлення вашого наукового доробку.

7/12/2023 11:00 

Рейтинги університетів THE і QS: визначайте й аналізуйте свої сильні сторони з допомогою Scopus і SciVal

Elsevier є надійним партнером міжнародних рейтингових організацій THE і QS. Долучайтеся до нашого вебінару, щоб зрозуміти, яку роль Scopus і SciVal відіграють у рейтингах університетів і як аналізувати бібліометричні дані, що використовуються в цих рейтингах.


Відео-архів вебінарів надається англійською та українською мовами.

Немає коментарів:

Дописати коментар