Восени 2022 року  в Україні почали навчальний рік в умовах війни. Ще один виклик всім нам. Знаємо, що багато студентів сьогодні проходять навчання дистанційно і це ускладнює користування фондами бібліотек, які за останні роки були достойно наповнені спільними зусиллями Вашими, фахівців бібліотек , авторів та видавництв.  

Зараз кожен українець докладає зусиль на своєму фронті. Професор Василь Гаврилович Бардов та професор Сергій Тихонович Омельчук, які стали ініціаторами і меценатами безкоштовного доступу  до книг, в співпраці з видавництвом «НОВА КНИГА» пропонують  легальний  доступ викладачам  і студентам ввіреного Вам навчального закладу до таких навчальних видань:

Гігієна та екологія: підручник / за загальною редакцією члена-кореспондента НАМН України, професора В. Г. Бардова – Вінниця : Нова Книга, 2020 

Hygiene and Ecology: textbook / за загальною редакцією члена-кореспондента НАМН України, професора В. Г. Бардова – Вінниця : Нова Книга, 2022

Ці підручники стали першими книгами, доступними на платформі Vilibri,  і  студенти українських вишів вже сьогодні можуть отримати доступ до них з будь-якого куточку світу. Підручники забезпечать вивчення дисципліни і успішне проходження студентами OSCE-2 і ліцензійного іспиту КРОК-2, оскільки книги містять нові дані, що увійшли до державних випускних випробувань.

Як користуватися платформою українською див. тут
 
English user guide here



Немає коментарів:

Дописати коментар