30 листопада 2021 року о  16:30 на Платформі “Зум” 

Американські Ради з міжнародної освіти у межах упровадження проєкту “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти – Academic IQ”, запрошують на вебінар “Публікація статей у хижацьких виданнях: наслідки для дослідників та університетів”



Участь у вебінарі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації.


Лінк на реєстраційну форму: https://forms.gle/9d7BwSXNxtTsFhsG9

Під час вебінару учасники  ознайомляться із окремими практиками, які можуть бути застосованими управлінцями у вищій освіти, щоб впевнитися у правильності їх підходів до перевірки наукових здобутків: співробітників, перед тим, як приймати їх на роботу, підвищувати чи видавати гранти на дослідження; для консультування молодих дослідників на початку їх наукової кар’єри; забезпечувати високу репутацію інституції – досліджень, академічної роботи, інновацій, та викладання.

Учасники вебінару отримають доступ до онлайн-ресурсів, що стосуються наукових публікацій. Ці матеріали можуть використовуватися як ресурси для подальшого детального аналізу феномену хижацьких видань та підвищення рівня обізнаності серед науковців, адміністраторів та студентів.

Спікерка:

Діна Вьорткіна, директорка Офісу інформації та навчальних технологій Коледжу освіти Університету штату Флорида. Сфери її професійних зацікавлень включають навчальні та освітні технології, інновації у вищій освіті, навчальні системи, професійний розвиток, профорієнтація для молодих працівників та керівництва освітніх закладів, онлайн та змішане навчання й викладання, активні освітні простори, а також включення інноваційних навчальних технологій у середню та вищу освіту. 

Немає коментарів:

Дописати коментар